Aktuale.dk

Revistë mujore e pavarur

NGA VITI I RI NUK DO TË PRANONI POSTË TË SHTUNËN

NGA VITI I RI NUK DO TË PRANONI POSTË TË SHTUNËN

Lajme Aktuale

By Bardhyl

Posta e Danimarkës informon banorët se nga 1 janar 2017 posta do të dorësohet te banorët vetëm gjatë ditëve të…

More...
LABINOTI NGA FC BARCELONA DO TË LUAJ PËR KOMBËTAREN E KOSOVËS

LABINOTI NGA FC BARCELONA DO TË LUAJ PËR KOMBËTAREN E KOSOVËS

Lajme Aktuale

By Bardhyl

Futbollisti i Barcelonës në U18, Labinot Kabashi, është përzgjedhur për ekipin A të kombëtares së Kosovës. Në ditët e ardhshme…

More...
Në Kopenhagë- një rrugë quhet Albania

Në Kopenhagë- një rrugë quhet Albania

Mëso për Danimarkën

By Bardhyl

Shumë shqiptarë që banojnë në Kopenhagë, habiten kur ndëgjojnë se një rrugë në këtë qytet quhet Albania. Kjo rrugë gjendet…

More...
Samiti i parë i Diasporës Shqiptare 2016

Samiti i parë i Diasporës Shqiptare 2016

Lajme Aktuale

By Bardhyl

Nga data 18 deri 20 nëntor 2016 do të zhvillohet në Tiranë, Samiti i parë i Diasporës Shqiptare. Ky aktivitet…

More...

Të dielën me 11 dhjetor 2016 do të mbahen zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Maqedoni. Në këto zgjedhje kanë të drejtë të votojnë edhe diaspora e Maqedonisë ose banorët e...
Posta e Danimarkës informon banorët se nga 1 janar 2017 posta do të dorësohet te banorët vetëm gjatë ditëve të punës, dmth nga e hëna deri të premten. Por pakot...
Futbollisti i Barcelonës në U18, Labinot Kabashi, është përzgjedhur për ekipin A të kombëtares së Kosovës. Në ditët e ardhshme me 6 dhe 9 tetor, Kosova takohet me Kroacinë dhe...
Të shtunën me 10 shtator nga ora 17.00 në Kopenhagë, Ambasada e Shqipërisë në Danimarkë, organizoi një aktivitet me rastin e shenjtërimit të Nënë Terezës. Me këtë rast, ambasadori...
Të enjten më datë 15 shtator 2016 ora 16:00 – 18:00, u bë promovimi i librit “Kosova”, autor i të cilit është ish-ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, juristi...
  Ambasada e Shqipërisë në Danimarkë me seli në Kopenhagë, organizon aktivitet me rastin e shenjtërimit të Nënë Terezës.
Në bazë të nenit 31 paragrafi 2 pika 44 dhe nenit 196-b të Kodit zgjedhor (Gazeta zyrtare e Republiklës ës Maqedonisë, nr. 40/06, 136/08, 148/08, 155/08, 163/08, 44/11, 51/11, 54/11,...
Shqiptaret e Danimarkes mbajne manifestimin kulturor “Ditët e kulturës Shqiptare ne Danimarke”.  Manifestimi mbahet nga data 24 prill deri me 2 maj 2016. Ky manifestim organizohet nga Ambasada e Republikës...
Nga data 4 maj deri me 29 maj 2015, piktori shqiptar nga Tetova, Natmir Lura do të mbajë një ekspozitë personale me temën POP EXPRESSIONISM. Ekspozita mbahet në cdo ditë pune...
NJOFTIM: Ministria e Diasporës, me qëllim të zgjerimit të njohurive të nxënësve shqiptarë nga diaspora, përafrimit me vendlindjen dhe krijimin e kontakteve me moshatarët e tyre, organizon dy kampe verore...

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 8.31

Perendimi i diellit - ora 15.35

Shkurtimi i ditës për 10 orë e 23 minuta

Hëna e re doli me 29 nëntor

Hëna e plotë do të bëhet me 14 dhjetor

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

©  Aktuale.dk