Lajme

Monday, 17 April 2017 18:36

ARGJENTINA ASLLANI, NJË TALENTE E RE NGA DANIMARKA Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Argjentina Asllani, një këngëtare 20 vjeçare daneze, me rrënjë shqiptare nga Tetova, ka depërtuar bukur mirë në toplistat më të dëgjuara në Danimarkë me këngën “Deadline”.

 

Argjentina është rritur në një lagje ghetto të quajtur Folehaven në qytetin Valby. Në moshën 16-vjeçare asaj ia dha mundësia për t`u regjistruar në qendrën e komunitetit lokal për të kënduar dhe pastaj filloi të përqëndrohet në karrierën e saj si këngëtare. Në këto 3-4 vjetët Argjentina ka ushtruar zërin dhe ka marrë një përvojë të mirë dhe ka gjetur një bashkëpunim solid me produksionin “CFE”, i cili është gjithashtu përgjegjës për prodhimin e këngës “Deadline”.

 

Argjentina Asllani mund ta ndiqni në Facebook në @Argjentina.music

 

Nga: Bardhyl Islami

Read 818 times Last modified on Monday, 17 April 2017 18:36

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.26
Perendimi i diellit - ora 18.28
Shkurtimi i ditës për 6 orë e 25 minuta
Hëna e re do të dalë me 9 tetor
Hëna e plotë u bë me 25 shtator

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk