Lajme

Thursday, 18 May 2017 20:20

NemID bëhet App për mobila Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Bankat në Danimarkë janë duke punuar për një App për smatphone që do të zëvendësojë kartën NemID. Ka shumë kërkesa nga klientët tanë që karta e NemID të zëvendësohet me diçka shumë më të lehtë për përdorim – shpehet Ulrik Noedgaard drejtori i FinansDanmark.


Pas këtij projekti madhështor të lehtë për përdorim qëndron FinansDanmark.
Me daljen në përdorim të App, NemID do të ndërrojë emrin në MitID në mes të 2019 dhe në fillim të 2020 do të dalë në përdorim.


Nga: Bardhyl Islami

Read 804 times Last modified on Thursday, 18 May 2017 20:30

Dita sot në Kopenhagë

Lindja e diellit në ora 7.26
Perendimi i diellit - ora 18.28
Shkurtimi i ditës për 6 orë e 25 minuta
Hëna e re do të dalë me 9 tetor
Hëna e plotë u bë me 25 shtator

Radio në Aktuale.dk

Ndëgjo Radio në popup Window

Lajme nëpërmjet e-mailit

© Aktuale.dk
design: chati.dk